Tuesday, June 13, 2006

my exam's result

Alhamdulillah, setelah sekian lama menahan debaran menanti result semester 2 keluar, hari ni berakhirla sudah. Result telah diketahui dgn selamatnya..

Namun, manusia ni mmg mcm ni, xpernah nk puas dgn apa yg dia dah dpt, temasukla aku. Dah dpt ni, nk lagi yg tu…eyyy…

Apa yg pasti, syukur patut aku panjatkan pd Dia. Nilah yg sepatutnya aku dapat.
Berbaloi dgn apa yg aku usahakan. Aku usaha sikit, tak kan dapat byk kot..

CGPA thiz sem nyer naik skit dr sem lepas. Target subject xkena. Yg tak target ada yg terkena. Mungkin agaknya ramai yg setuju kalau kata subjek General Genetics tu naik graf, coz time exam ari2 de questions not really tough macam Asas Biologi Molekul tu.. So, tak heranlah ramai yg target A, dpt B+..

Titas plak, mmg aku susah nk dpt A sama mcm Tamadun last sem. Nak kata xminat, minat la jugak. Maybe xdpt menguasai dgn sepenuhnya subjek ni, sbb dia ala-ala sejarah. Dlu dr form 4 till form 5 xpenah dpt A for History. Selalunya dpt C, kalau nasib baik dpt B. Tapi alhamdulillah, Allah bagi gak aku merasa A2 time SPM.Kengkdg pelik gak, camne orang leh terer dalam sejarah ni.. Sure their memories tough kan.

Alhamdulillah, Kimia Am II, Speech Com n u3 kali ni mmg membantu. Amali Kimia
aku target xkena maybe report aku dlu xbrape excellent.. Lagipon, subjek ni mmg fully orientated in lab je ngan wat report, xde exam.

Di kesempatan ini, congratz pd kengkawan yg success.. Moga hasrat nak baiki pointer semester depan sama2 kte wat. Strive for the 1st class degree ya! Ada 2 tahun lagi untuk struggle. Harap2 aku xmudah leka.. ko mohon pdMu..

3 comments:

crimsonskye said...

Result aku tak keluar2 lagi ni.. huhu.
COngrats on yours :)

Anonymous said...

[B]NZBsRus.com[/B]
Escape Laggin Downloads With NZB Files You Can Rapidly Find Movies, Console Games, MP3s, Software and Download Them @ Alarming Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet Search[/B][/URL]

Anonymous said...

You could easily be making money online in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat forums[/URL], You are far from alone if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses little-known or not-so-known methods to generate an income online.